Home » Buitendecoratie in mozaïek Turnhout

Buitendecoratie in mozaïek

Bent u op zoek naar leuke buitendecoratie in mozaïek? Dan zit u goed bij Kmg Mozaïek. In mijn atelier in Zoersel maak ik de mooiste pareltjes die van uw tuin een ideale plek maken om tot rust te komen. Al mijn mozaïekstukken zijn handgemaakt, inspirerend en kleurrijk. Kom dus zeker eens langs en ontdek mijn aanbod aan buitendecoratie in mozaïek.

✓ Unieke objecten
✓ Kleurrijke decoratie
✓ Volg workshops

Kleurrijke buitendecoratie in mozaïek

Mijn buitendecoratie in mozaïek geeft kleur aan uw tuin. In mijn aanbod vindt u verschillende objecten in diverse vormen en kleuren terug. Ik laat mijn creativiteit graag de vrije loop gaan en dit zorgt ervoor dat mijn kunstwerken steeds uniek en origineel zijn. Mijn buitendecoratie in mozaïek is ideaal als kleurrijke tuinversiering die de boel helemaal opfleurt. Ook als u zelf aan de slag wilt gaan met mozaïek, zit u goed bij mij. U bent steeds welkom in mijn atelier om op uw eigen tempo een creatie te maken. Zo kunt u bijvoorbeeld een vaas of schaal versieren met mozaïek. Ik begeleid u graag en voorzie ook het nodige materiaal.

Klaar om uw tuin wat kleurrijker te maken? Contacteer mij nu!
ContactBuitendecoratie in mozaïek ontwerpen

Open atelier

Buitendecoratie in mozaïek

Ontdek mijn leuke buitendecoratie

Kom zeker eens langs in mijn atelier als u uw tuin wilt opfleuren met kleurrijke buitendecoratie in mozaïek. Heeft u nog vragen of wilt u zelf aan de slag gaan? Neem dan contact met mij op via het contactformulier, bel naar +32 487 47 43 11 of stuur een e-mail naar karin.ceuppens@telenet.be.

 
Creativiteit is: uitvinden, experimenteren, groeien, patronen doorbreken, fouten maken en vooral plezier beleven.