Open atelier: mozaïek workshop

Als u van mozaïek houdt, dan is de kans groot dat de workshop die ik aanbied, wel iets voor u is. Tijdens de workshop gaan we aan de slag met mozaïeksteentjes, al of niet gecombineerd met natuurlijke materialen zoals schelpen, steentjes, glasparels of millefiori. Wilt u dit eens proberen op uw eigen tempo? Dan is mijn open atelier er voor u. Lees snel verder en ontdek meer over de mozaïek workshop die ik aanbied.

 

Open atelier momenten: een mozaïek workshop

Tijdens mijn mozaïek workshop kunt u op uw eigen tempo een decoratief stuk maken. U bepaalt zelf wanneer u komt en hoe lang u bezig wilt zijn aan het werkstuk. Bovendien is er geen onnodig gesleur nodig, want uw werk kan in mijn atelier blijven tot het af is. De kostprijs van mijn mozaïek workshop is € 13 per los uur. U heeft ook de mogelijkheid tot de aankoop van een uurabonnement. Hierbij heeft u de keuze uit:

  • 10 uur (€ 120)
  • 15 uur (€ 177)
  • 20 uur (€ 230)

Inbegrepen in de workshop is het basismateriaal voor de mozaïek (steentjes, tegels, lijmen en voegsel), alsook het gebruik van de gereedschappen en de begeleiding. De ondergrond is apart aan te kopen. Heeft u bijvoorbeeld een schaal, vaas of bloempot die u tijdens de workshop wilt pimpen met stukjes mozaïek? Breng deze dan gerust mee! U heeft geen voorkennis nodig, want ik begeleid u tijdens de workshop tijdens elke stap. Heeft u inspiratie nodig? U vindt tal van voorbeelden op mijn website en ik heb ook verscheidene boeken om in te neuzen. Neem bovendien gerust ook eens een kijkje in mijn tuinwinkel als u nog leuke tuinversiering wilt kopen.

Schrijf u tijdig in als u een workshop wilt volgen

Bent u geïnteresseerd in mijn workshop waar u met mozaïek leert werken? Wacht dan niet langer en schrijf u zo snel mogelijk in. Heeft u nog vragen of krijgt u graag meer informatie over wat zo’n workshop precies inhoudt? Neem dan contact met mij op door te bellen naar  +32 487 47 43 11, een e-mail te sturen naar karin.ceuppens@telenet.be of het contactformulier in te vullen. Losse uren dient u ter plaatse te betalen. Voor de aankoop van een uurabonnement klikt u op de knop ‘Inschrijven’.

openingsmomenten (*) :
ma & do & vrij : 10-21u

dinsdag : gesloten
woensdag : 10-18u
zaterdag : 10-16u (*)
(*) enkel op afspraak (per mail of telefonisch)

* breng je lunchpakket mee indien je tijdens de middag wil verder doen

Creativiteit is: uitvinden, experimenteren, groeien, patronen doorbreken, fouten maken en vooral plezier beleven.