Home » Muurdecoratie in mozaïek

Muurdecoratie in mozaïek

Bent u op zoek naar muurdecoratie in mozaïek? Dan zit u goed bij Kmg Mozaïek. In mijn atelier in Zoersel stel ik diverse werken, waaronder mozaïekdecoratie, tentoon die steeds op hun manier uniek zijn. De techniek van mozaïek zorgt ervoor dat ik met diverse kleuren en objecten kan werken. Lees snel verder en kom meer te weten over mijn muurdecoratie in mozaïek.

✓ Unieke objecten
✓ Kleurrijke decoratie
✓ Volg workshops

Mooie muurdecoratie in mozaïek voor uw woning

Wilt u uw woning opfleuren met leuke muurdecoratie? Dan vindt u bij mij zeker wat u zoekt. De inspiratie voor mijn muurdecoratie in mozaïek haal ik meestal uit mijn wandelingen. Ik vertoef graag in de natuur en probeer ook zo veel mogelijk van die natuur in mijn werk te verwerken. Mijn mozaïekdecoratie is dan ook tijdloos en past perfect in uw woonkamer. In mijn atelier kunt u alle muurdecoratie in mozaïek ontdekken. Er zit ongetwijfeld een stuk naar uw smaak tussen, dus kom gerust eens langs en ontdek het met uw eigen ogen! Wilt u graag zelf aan de slag gaan met mozaïek en zelf een gepersonaliseerd stuk voor aan de muur maken? Schrijf u dan in voor een workshop in mijn atelier!

Klaar om uw tuin wat kleurrijker te maken? Contacteer mij nu!
Contactvoorbeelden-mozaïek-2
Muurdecoratie in mozaïek

Ontdek mijn aanbod aan prachtige mozaïekdecoratie

Bent u benieuwd welke mozaïekdecoratie ik beschikbaar heb? Kom dan langs in mijn atelier en ontdek mijn muurdecoratie in mozaïek. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Vul dan het contactformulier in, bel naar +32 487 47 43 11 of stuur een e-mail naar karin.ceuppens@telenet.be. Ik sta graag voor u klaar en beantwoord al uw vragen.

 
Creativiteit is: uitvinden, experimenteren, groeien, patronen doorbreken, fouten maken en vooral plezier beleven.